7 februarie 2008

Inceputuri


     Trupa Raja exista in componenta actuala (Corina, Carla, Balazs, Artur) din 2007. Pana la aceasta data, fiecare am avut diferite gig-uri(daca le pot numi asa), performance-uri, impreuna cu alti juggleri sau alti artisti.Fiecare din noi am inceput pentru prieteni, la diferite petreceri, apoi la balurile bobocilor de liceu sau de facultate. 
         Incepusem sa avem ideea unei trupe de jonglerie si de animatie cu foc. Astfel, Anca, Carla si Corina au format prima trupa de juggling, compusa exclusiv de fete, din Romania. Lumea a fost foarte entuziasmata si receptiva la acest tip de reprezentatie, si am fost chemate la diferite cluburi din oras. Au urmat apoi diferite festivaluri:
  •  Underground Festival @ Timisoara
  •  Goa Gathering @ Lotrioara
  • Free Theatre Festival @ Sibiu
  • Summer Break Festival @ Deva
  • La Strada Festival @ Sibiu
  • Urbanskillz fest @ Club "Fabrica" Bucuresti
  •  Fan Fest @ Rosia Montana Goa Tent
  • Zilele Orasului Fagaras @ Fagaras .

.... apoi Transylvania Calling @ Craciuneasa, un festival ceva mai mare, international, si nelipsitele seri de vara din Shire @ Vama Veche 
                 Intre timp din vechea trupa Raja am ramas doar doua, Carla si Corina. Juggling-ul era destul de necunoscut la acea vreme. "Poi" era un cuvant dubios. Flowerstickul nedescoperit. Cunoscandu-i pe Balazs si pe Artur, de la diferite festivaluri si party-uri, le-am propus sa facem o trupa. 
............  Si cam asta a fost!



        Daca doriti ca spectacolul de animatie cu foc, cu lumini, sau de jonglerie sa va uimeasca invitatii, sa dea viata si zambete evenimentului dumneavoastra, trebuie sa ne contactati.
               Ne puteti scrie pe adresa de mail fun_with_raja@yahoo.com
ne puteti contacta la numarul: 0744-323-800 [Corina]
sau puteti vizita site-ul nostru TrupaRaja.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Contact

Daca doriti ca spectacolul de animatie cu foc, cu lumini, sau de jonglerie sa va uimeasca invitatii, sa dea viata si zambete evenimentului dumneavoastra, trebuie sa ne contactati.
2Ne puteti scrie pe mail fun_with_raja@yahoo.com

'Ne puteti contacta la numarul: 0744-323-800 [Corina]

\Puteti vizita site-ul nostru TrupaRaja.ro