28 noiembrie 2009

Capitala Bucuriei

           In perioada sarbatorilor de iarna, in Parcul Kiseleff din Bucuresti va  avea loc Targul de Cadouri "Capitala Bucuriei" . Noi vom fi prezenti cu magazinul de jonglerii deja obisnuit de la evenimentele din vara - sustinut  de spectacole cu foc ale trupei Raja. Ne gasiti la casuta numarul 75 iar programul nostru in cadrul targului se desfasoara astfel:
      - 5 si 6 decembrie de la ora 11.00 magazin&workshopuri de jonglat, de dimineata pana seara, iar la sfarsitul zilei  fireshow by Raja.
      - 12 si 13 decembrie dupa orele 16.00 workshopuri de jonglerii si de la orele 19.00 incingem spiritele  cu Raja.
       Intr-o lume in care valorile false sunt promovate in masa, un diabolo, un set de flowerstick, un yoyo, o pereche de poiuri  sau un spectaculos fireshow  este un cadou care face fericit orice copil sau adult putin mai "open minded". La casuta cu numarul 75 va asteptam deci cu o varietate mare de produse, preturi friendly, cadouri surpriza, jucarii care pot fi incercate de oricine, si in primul rand voie buna !

   So let's juggle together in Christmas-time !
   Info: 0722626179
   Mai multe despre "Capitala Bucuriei 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Contact

Daca doriti ca spectacolul de animatie cu foc, cu lumini, sau de jonglerie sa va uimeasca invitatii, sa dea viata si zambete evenimentului dumneavoastra, trebuie sa ne contactati.
2Ne puteti scrie pe mail fun_with_raja@yahoo.com

'Ne puteti contacta la numarul: 0744-323-800 [Corina]

\Puteti vizita site-ul nostru TrupaRaja.ro