6 septembrie 2009

Green Fest

Green Fest @ Bucuresti








            Pe durata celor trei zile de festival, Tuborg Green Fest a adus pe scena 60 de muzicieni desavarsiti care au asigurat nu mai putin de 30 de ore de muzica buna celor peste 50.000 de spectatori prezenti in Parcul Izvor. Beaturile electro au rasunat in prima zi de festival, odata cu show-urile electrizante puse in scena de Chicane, The Crystal Method, Suie Paparude si Sensor, a doua zi fiind dedicata exclusiv muzicii rock. AB4, Zdob si Zdub, The Herbaliser si Guano Apes s-au dezlantuit pe scena, aducand la extaz zecile de mii de fani prezenti in Parcul Izvor in a doua zi de Tuborg Green Fest. Ziua a treia a fost rezevata pop-rock-ului autohton, seara fiind incheiata de un impresionant show live marca Stefan Banica & Friends.
               Juggler.ro a fost acolo cu magazinul de jucarii, iar o parte din trupa Raja, impreuna cu alti juggleri au oferit o animatie de jonglerie cu lumini  





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Contact

Daca doriti ca spectacolul de animatie cu foc, cu lumini, sau de jonglerie sa va uimeasca invitatii, sa dea viata si zambete evenimentului dumneavoastra, trebuie sa ne contactati.
2Ne puteti scrie pe mail fun_with_raja@yahoo.com

'Ne puteti contacta la numarul: 0744-323-800 [Corina]

\Puteti vizita site-ul nostru TrupaRaja.ro