20 septembrie 2009

Les enfants du cirque

LES ENFANTS DU CIRQUE @ Casa de clovni - Timisoara
              Festivalul “Copiii Circului” a început sambata cu o parada colorata si vesela, in care copiii si artistii au reusit sa starneasca curiozitatea timisorenilor si sa le fure un zambet. Spectacolele s-au desfasurat apoi sub cupola circului din Muzeul Satului Banatean pana seara tarziu, in aplauzele publicului a carui varsta varia intre 3 si 80 de ani. Trupa Raja a pus pe jar publicul cu 2 spectacol de jonglerie cu foc, pregatindu-l sambata seara pentru un concert Rona Hartner, iar duminica marcand inchiderea festivalului, care a fost urmat de o petrecere cu toti copiii. Juggler.ro a fost acolo cu multe jucarii pentru toata lumea si multa voie buna.
           Multe aplauze pentru coordonatorul proiectului Dominique Langlois, artistii Jesús Grana si Beto (ES), Filyfolia (FR), Specialistii (RO), Annie & Remy (RO), Daniel & Elod (HU), Parada (RO), Iain & Tudi (UK), Opac (RO), Alex CIuciu (RO) voluntarii implicasi si toti copiii, care au facut posibila realizarea acestui festival, aflat deja la a 3 editie. 
Chapiteau
Parada stradala

Trupa Parada

Filyfolia


Jesús Grana si Beto

Iain & Tudi 

Opac

Rona Hartner & band



Trupa Raja



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Contact

Daca doriti ca spectacolul de animatie cu foc, cu lumini, sau de jonglerie sa va uimeasca invitatii, sa dea viata si zambete evenimentului dumneavoastra, trebuie sa ne contactati.
2Ne puteti scrie pe mail fun_with_raja@yahoo.com

'Ne puteti contacta la numarul: 0744-323-800 [Corina]

\Puteti vizita site-ul nostru TrupaRaja.ro